martes, 4 de diciembre de 2012

Famílies i escola

 Les famílies de l' escola són una part molt important de la comunitat educativa. És per això que avui hem pensat deixar quelcom pels pares i mares. Es tracta d'un programa de televisió que s' emet en diferents xarxes de Televisions Locals de Catalunya i amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Federació d' Associacions de Pares d'Alumnes d'Ensenyament Secundari de Catalunya.(FAPAES).
Segons els seus creadors, el programa és una escola de pares i mares en format televisiu que ofereix informació i eines per dur a terme les tasques educatives quotidianes. El seu objectiu és aportar propostes útils per resoldre els problemes de les famílies en el seu dia a dia i anar més enllà de les discussions teòriques d’experts en educació.
Cal destacar el to amè del programa, on en cada programa una família exposa les seves inquietuds sobre aspectes de l’educació dels més petits. El pares i mares reflexionen sobre el tema tractat i exposen els seus dubtes a un especialista. El presentador del programa, presenta la temàtica de cada programa i dona ritme a les intervencions dels convidats. Al final de cada edició es fa un recull de les conclusions extretes.
Alguns temes que es tracten aquesta temporada són: educació i esport; impuls de la lectura; adolescència; educació sexual; activitats extraescolars; discapacitats; talent; educació per l’oci, i respecte per la individualitat dels fills.


No hay comentarios: